1989 The Post Hotel. Un răvaș din trecut

iunie 11, 2019

Locație: Gent, Belgia
Design interior: Geraldine Dohogne
Rețea hotelieră: ZANNIER HOTELS
Fotografii prezentate de: Geraldine Dohogne

Rețeaua hotelieră Zannier Hotels a deschis recent un nou hotel în orașul belgian Gent – 1989 The Post Hotel.


Noul hotel a răsărit nicăieri altundeva decât în clădirea veche a oficiului poștal central, datată din anul 1898, transformându-se, astfel, într-o ademenitoare locație pentru turiști. Hotelul dispune de 38 de camere, inclusiv și apartamente de lux, ce deschid minunate priveliști asupra centrului orașului Gent.

După fațada neogotică, se ascunde un interior elegant, amenajat în maniera secolului XX, completat cu mobilier de anticariat, fiind gata să ofere o atmosferă extrem de confortabilă în asociere cu un copleșitor caracter autentic.


Situat între râurile Lys și Escaut, orașul Gent cheamă să-i fie descoperite tainele principale, iar 1989 The Post Hotel continuă, fără îndoială, tradițiile acestui oraș, unul dintre cele mai seducătoare din Europa, dezvăluind același spirit și aceeași frumusețe intimă.

Fiecare dintre cele 38 de camere exprimă căldură și ospitalitate, păstrându-și, totodată, caracterul unic și personalizat.


Tavanele înalte și pereții zugrăviți în verde-închis, completați cu lumină difuză, conferă un plus de eleganță atmosferei confortabile, ce te învăluie de îndată ce treci pragul localului.

Mobilierul de epocă, ce datează din secolul XX, se încadrează perfect în acest interior, fiind combinat armonios cu tehnologiile moderne, asigurând un înalt nivel de confort și intimitate chiar și celor mai exigenți vizitatori.

Achitare

Your cart is currently empty.