Lusso Homeware & Gifts Showroom

decembrie 29, 2020

Locaţie: mun. Chişinău
Suprafaţa: 120 mp

LUSSO Homeware & Gifts este un nou showroom de decoruri și accesorii rafinate pentru interioare, unde puteți găsi, de asemenea, și cadouri originale pentru orice ocazie.

Situat în centrul istoric al capitalei, la 5 minute distanță de bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, magazinul este amplasat într-o clădire istorică, cu fațadă realizată din piatră naturală și vitrine cu ferestre panoramice – unele dintre detaliile esențiale ce atrag atenție asupra proiectului.

Atmosfera distinsă a magazinului va cuceri cu certitudine vizitatorii, aici fiecare se va putea regăsi și resimți anturajul propriei case. Designul de interior al magazinului este realizat în stil contemporan cu implementări ale elementelor clasice – o combinare echilibrată, ce conferă interiorului o atmosferă plină de rafinament și eleganță.

Proiectul de amenajare se bazează pe valorificarea spațiului, vitrinele fiind aranjate astfel încât să permită o circulație liberă în interior, dar totodată să etaleze la maximum produsele și articolele expuse în magazin.

Mobilierul stilat și ergonomic, rafturile și vitrinele diafane, chiar înseși produsele expuse creează o ambianță confortabilă, primitoare și agreabilă, ce va asigura o experiență de shopping plăcută și memorabilă.

La LUSSO găsiți produse ale celor mai renumite branduri europene a căror nume și istorie vorbesc de la sine.

Fie că sunteți în căutarea unor piese de decor rafinate, parfumuri ambientale exclusive sau cadouri inedite pentru orice ocazie, LUSSO Homeware & Gifts este destinația perfectă pentru o alegere selectă.

Pe lângă decor și articole pentru casă, aici mai găsiți toate cele necesare pentru amenajarea unei mese de sărbătoare sau de zi cu zi cu accesorii din faianță fină, în magazin fiind disponibile branduri istorice precum Rosenthal, Sambonet și Hutschenreuther.

De asemenea, aici veți găsi seturi din sticlă cristalină NUDE Glass, mobilier modern al brandului Eichholz, precum și cadouri inedite, confecționate de meșteșugarii, sculpturii și artiștii plastici locali.
Acum, în ajunul sărbătorilor de iarna vă invităm să descoperiți magia LUSSO Homeware & Gifts – locul unde te vei simți ca acasă.

Nu este nevoie să știi exact dacă o anumită piesă de decor se va potrivi interiorului tău, personalul profesionist vă va oferi o consultanță specializată în timp ce veți savura o ceașcă de cafea aromată în atmosfera splendidă a LUSSO Homeware & Gifts.

Achitare

Your cart is currently empty.