Maison&Objet 2024: inspirație, estetică, soluții.

ianuarie 25, 2024

Desfășurată în perioada 18-22 ianuarie, la Paris, expoziția Maison&Objet 2024 a etalat designul contemporan prin prezentarea unor inovații remarcabile și a tendințelor de ultimă oră în industria designului de interior.

 

Expozanții au adus în prim-plan produse și concepte ce pun accent pe sustenabilitate, tehnologie, și estetică, reflectând o abordare holistă a designului.

 

De la mobilier și accesorii la soluții digitale inovatoare, expoziția a oferit participanților o perspectivă amplă asupra direcțiilor viitoare în lumea designului.

O atenție deosebită a fost acordată și elementelor handmade și materialelor durabile, subliniind importanța responsabilității sociale și a impactului asupra mediului.

Maison&Objet 2024 a fost nu doar o expoziție de produse, ci și un centru al inspirației, unde profesioniștii din domeniu și iubitorii de design au avut oportunitatea să exploreze, să învețe și să se conecteze într-un cadru de excelență creativă.

Următoarea ediție a Maison&Objet va avea loc în perioada 5-9 septembrie 2024 pentru a continua celebrarea aniversării celor treizeci de ani, la fel de dinamică, menită să promoveze evoluția în domeniul decorului, ospitalității și retail-ului.

    

 

Achitare

Your cart is currently empty.